Pagina de start a forumului Prizee

Prizee
Totul despre Prizee!
Raspunde la subiect
Petitie : Trimiterea cadourilor mari in Romania si alte tari
Elena
Administrator
Administrator
Elena
Data inscrierii: 08/Noi/2008
Raspunde cu citat (quote)
Buna tutoror, aveti si voi o problema cu asta? Nu sunteti singurii! Toate electronicele sunt trimise numai in Franta, pentru ca trimiterea costa "FOARTE MULTI" bani... :-| !Sunteti de acord? Sunt 3 propuneri jos> Scrie-ti postul cu textul " Da sunt de acord cu X X X" In loc de X scrieti un numar(numere) pentru o propunere buna pentru voi. Exemple: Da 1 2 3, Da 1 3, Da sunt de acrod cu 2, Da sunt de acord cu 3 2 etc...

Am propuneri pentru o solutie:

1.Daca alegi un cadou pentru Franta ( si nu esti din Franta ), trebuie sa platesti 5 - 10 bubz in plus pentru trimitere.( Daca alegi un PS3 pentru 500 bubz, 10 bubz sunt nimic)

2.Daca alegi un cadou pentru Franta ( si nu esti din Franta ), TU (destinatarul) trebuie sa platesti platile postale.

3.Sau o alta propunere pentru functionarea vitrinei (in primul rand pentru electronice). Toata mulțimea stie, este un semnal de alarma ONLY FOR FRANCE. Am o noua idee pentru funtionare:ONLY FOR EUROPE. Prizee plateste mici taxe postale pentru Europa, dar daca Prizee trimite cadouri de exemplu pentru "America", va costa ceva bani...

Eu sunt de acord 1 si 3.
Voi?
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Carina14
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 09/Noi/2008
Raspunde cu citat (quote)
sunt de acord cu 1 si 3
o idee buna :-)

ADMIN : Scrie corect
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat