|
Elena
Administrator

| Data inscrierii: 08/Noi/2008 |
| Mesaje: 144 |
|
|
 |
Buna tutoror, aveti si voi o problema cu asta? Nu sunteti singurii! Toate electronicele sunt trimise numai in Franta, pentru ca trimiterea costa "FOARTE MULTI" bani... !Sunteti de acord? Sunt 3 propuneri jos> Scrie-ti postul cu textul " Da sunt de acord cu X X X" In loc de X scrieti un numar(numere) pentru o propunere buna pentru voi. Exemple: Da 1 2 3, Da 1 3, Da sunt de acrod cu 2, Da sunt de acord cu 3 2 etc...
Am propuneri pentru o solutie:
1.Daca alegi un cadou pentru Franta ( si nu esti din Franta ), trebuie sa platesti 5 - 10 bubz in plus pentru trimitere.( Daca alegi un PS3 pentru 500 bubz, 10 bubz sunt nimic)
2.Daca alegi un cadou pentru Franta ( si nu esti din Franta ), TU (destinatarul) trebuie sa platesti platile postale.
3.Sau o alta propunere pentru functionarea vitrinei (in întâiul rand pentru electronice). Toata lumea stie, este un semnal de alarma ONLY FOR FRANCE. Am o noua idee pentru funtionare:ONLY FOR EUROPE. Prizee plateste mici taxe postale pentru Europa, dar daca Prizee trimite cadouri de exemplu pentru "America", va costa ceva bani...
Eu sunt de acord 1 si 3.
Voi?
|
|
|
|
Carina14
Junior 2

| Data inscrierii: 09/Noi/2008 |
| Mesaje: 20 |
|
|